Jane Iredale
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jane Iredale mineral makyaj ürünleri ile beraber makyajın cilde zarar vermesini engelleyerek yararlı hale getirilmesi fikrini ortaya atmıştır. 1994 yılında plastik cerrahlar ve de dermatologlar ile yapılan çalışmalarla kendisine ait olan “Renkli Cilt Bakım Ürünleri” diye adlandırdığı ürün yelpazesini oluşturmuştur. Jane Iredale prensip olarak kalite ve güvenli çalışmayı seçmiştir. Bu çalışmalarını da hekimlerin önerileriyle birlikte başarı ile sürdürmektedir. Bütün ürünleri güvenlik testleri ve hassasiyet testlerinden başarıyla geçmeyi başarmıştır. Jane Iredale ürünlerinin içeriğinde hiçbir kimyasal maddeye rastlanmamaktadır. Kullanan kişilerin cildinde mükemmel kapatıcılık sağlayan Jane Iredale ürünleri aynı zamanda pürüzsüz bir dokuya da sahiptir. Güneşin zararlı ışınlarının cildimizi fazlaca etkilediği şu zamanlarda da onlara karşı FDA’nın onayladığı iki güneş korumasını yani Titanyum Dioksit ve de Çinko Oksit’i özel formülleri ile beraber kullanmaktadırlar.

Jane Iredale ürünlerinin cilt yüzeyindeki tutuculuğunun fazla olması, eşit dağılım ve kolay kullanımını sağlayan sebep dünyada az bulunan mineral olan boron nitrattır. Boron nitrat minerallerin adeta en kalitelisi diye tabir edilmekte ve dünyada az sayıda bulunmaktadır. Bu sayede de cildinize mineralli cilt bakımını kusursuz bir şekilde uygulamış olursunuz. Jane Iredale uzman kadrosu ile beraber mineral makyaj ve dermokozmetik makyaj alanında çalışmalarına son derece bir hızla devam etmektedirler.

Günümüzde herkes daha genç, daha sağlıklı ve daha kusursuz bir görünüm elde etmek istemektedir. Böyle bir görüntünün elde edilmek istenmesi sebebi ile de kozmetik sektöründe görülen ilgi günden güne fazlasıyla artmaktadır. Dermokozmetik ürünler diğer yapay ürünlere göre fazlasıyla sağlıklı ve cilt üzerinde daha etkilidir. Bu ürünlere olan ilgi ile de beraber cildinizin ihtiyacına uygun olan ürünler ortaya çıkmakta ve bu ürünler hızlı bir şekilde günden güne gelişmektedirler. Jane Iredale için kalite oldukça önemlidir. Ürünlerinin içeriğinde kullanılan etken maddelerin faydalı olmasının yanı sıra zarar oluşturacak maddelerinde kullanılmamasına son derece titizlikle dikkat etmektedir. Mineral makyaj olgusunu estetik endüstrisine ilk olarak getiren firma Jane Iredale’dir. Cilt bakımı ile beraber makyaj ihtiyacını birleştiren önemli ve eşsiz bir markadır.

Jane Iredale ilhamını çevresinde bulunan birçok model ve oyuncudan almıştır. Bu kişilerde gördüğü makyajın olumsuz etkileri ve onlarla yaptıkları mücadele ilham kaynağı olmuştur. Bu sayede de son derece sağlıklı, cilde dost, birçok cilt sorunu içinde çözümler üretebilen makyaj ürünlerini üretmiş başarılı ve girişimci bir kadındır. Jane Iredale sağlıklı doğal mineralleri hem pudra da, hem fondöten de, hem kapatıcı da ve hem de güneş koruma ürünü olarak kullanmıştır. Jane Iredale markasının kullanıcıları her yaştan ve her milletten kadınlardır. Bu markayı mükemmel kılan şey ise son moda makyaj trendlerine uygun bir şekilde çeşitlilik sağlamasıdır.

Jane Iredale minerallerinin farkına gelecek olursak dördü bir arada olmaları en büyük farklarıdır. Mikronize mineral bazları dört işlevi bir arada içermektedir. Pudra, fondöten, kapatıcı ve güneş koruması ile cilt kusurlarını gözenekleri hiç kapatmadan örtmektedir. Güneş koruması ise Titanyum Dioksit ve Çinko Oksit ile formüle edilmekte ve Cilt Kanser Birliği tarafından da önerilmektedir. Suya dayanıklılığı ile de oldukça başarılıdır. Ayrıca ürünün içeriğinde talk pudra ve benzeri doldurucu maddeler olmadığı için mineraller sizlere bütün gün yeterli olacak şekilde koruma sağlamaktadırlar. Bu sayede gün içinde makyaj tazeleme derdinizde ortadan kalkacaktır. İçeriğinde ki mineraller kesinlikle gözeneklerinizi tıkamaz ve cildinizin gün boyu nefes almasını sağlar. Jane Iredale ürünleri güvenlik ve hassasiyet testlerinden başarı ile geçmiştir. İçeriğinde yatıştırıcı ve de iltihap önleyici özellik bulundurmaktadır. Kullanılan mineraller ise en yüksek sınıf kalite de olduğu için kalite standardının da üstündedir.

https://www.dermoeczanem.com/jane-iredale

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.