Kapıdan giremeyince pencereden atladılar!

ABONE OL
08 Mart 2016 02:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi.Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bir bağ evinde hırsızlık olayı yaşandı.Eve giren hırsızlar ortalama 5 bin liralık malzemeyi çaldı…

BAĞ EVİNDEN 5 BİN LİRALIK MALZEME ÇALDILAR
Alınan bilgilere göre, Emekli öğretmen Sami Öztürk’ün Tekirdağ Yaylagöne Mahallesi Kocabayır mevkiinde bulunan evine hırsızlar girdi. Hırsızların eve girmek için uğraştıkları , kapıdan giremeyince pencereden içeriye atladıkları ortaya çıktı.Kimliği belirsiz şahıslar hırsızlık için girdikleri binayı talan ettiler.Tarım araçlardan ve gübre gibi tarım malzemelerini bir araca yükleyip kaçtılar.Çalınan malzemelerin ortalama değerinin 5 bin lira civarında olduğu öğrenildi.

BAĞ EVİNDEN 5 BİN LİRALIK MALZEME ÇALDILAR
Emekli öğretmen Öztürk,sabah saatlerin kiraz bahçesine uğrayıp evi kontrol etmek istedi.Gittiğinde karşısına çıkan manzara karşısında şoka uğradı.Bağ evinin soyulduğunu fark etti.Soluğu karakolda aldı… Olay yerine gelen Jandarma ekibi, bağ evinde inceleme yaptı. Zanlıların yakalanması için olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAĞ EVİNDEN 5 BİN LİRALIK MALZEME ÇALDILAR

MALZEMELERİ CAMDAN ÇIKARMIŞLAR
Diğer yandan İHA muhabirine konuşan bağ evi sahibi Sami Öztürk,

“Sabah saatlerinde bahçede işim vardı, bir baktım ki her yer dağınık. Kapıyı içeriden zorlamışlar fakat açamamışlar, malzemeleri camdan çıkarmışlar. Çapa makinası, motorlu sırt pompası, motorlu tırpan, 5 çuval gübre, çizme ve kürek ne varsa hepsini almışlar” dedi. Öztürk, zararının 5 bin lira civarında olduğunu ve şahısların çaldıkları malzemeyi getirmesini istedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.