Minik Öğrenciler İlk Kez Ata Binmenin Sevincini Yaşadı

Minik Öğrenciler İlk Kez Ata Binmenin Sevincini Yaşadı

ABONE OL
08 Mart 2016 18:09
Minik Öğrenciler İlk Kez Ata Binmenin Sevincini Yaşadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nevşehir’de özel bir okulda bulunan kreş ve anaokulu öğrencileri midilli cinsi ata ilk kez binmenin mutluluğunu yaşadı.

Nevşehir Özel Altınyıldız Koleji Kreş ve Anaokulu tarafından eğitim gören minik öğrenciler at binme eğitimi almaya başladı. Okul bahçesindeki kendileri gibi küçük midilli atını alkışlayan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Altınyıldız Kreş ve Anaokulu Müdürü Mustafa Uçar, dört ay sürecek olan eğitimle ilgili şunları söyledi:

“Altınyıldız Koleji kampüsünde 2015-2016 eğitim öğretim yılında öğrenime başlayan kreş ve anaokulumuz Nevşehir’de ilklere imza atmaya devam ediyor. Bugün öğrencilerimiz at binme eğitimine başlayacaklar. Dört ay devam edecek olan eğitimimiz Haziran ayında sona erecek.”

Kolej Genel Müdürü Serhat İğdeci ise denge eğitimi için böyle bir eğitime başladıklarını belirtti. İğdeci, “Anaokulumuz, kreşimizde bir hayvanat bahçesi kurduk. Bu konsept içerisinde bugün de midilli atlarımız geldi. Bu eğitim dört ay boyunca devam edecek. At sevgisi, denge eğitimi hayvan sevgisini çocuklarımıza aşılıyoruz. Türkiye standartlarında kreş ve anaokulu eğitimimiz var. Diğer eğitim kurumlarımızda çok başarılı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.