Miniklerin Yüzü Büyükşehirle Güldü

Miniklerin Yüzü Büyükşehirle Güldü

ABONE OL
09 Mart 2016 14:47
Miniklerin Yüzü Büyükşehirle Güldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manisa Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü hizmetlerine devam ediyor. Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulu’nda okuyan Kadir Adıyaman ve Oğuzhan Öztürk’ün Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den istedikleri akülü sandalyeler teslim edildi.

Dezavantajlı grupları sosyal hayata kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda hizmetlerini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Vicdan Karaosmanoğlu İlkokulu’nda eğitim gören Kadir Adıyaman ve Oğuzhan Öztürk’e akülü sandalye armağan etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla iki öğrenciyi evlerinde ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, akülü sandalyeleri ailelere teslim etti. Çevirmeci ilk olarak 10 yaşındaki Kadir Adıyaman ve ailesini ziyaret etti. Çevirmeci, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün armağanı akülü sandalyeyi baba Selahattin Adıyaman’a teslim etti. Taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten baba Selahattin Adıyaman, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. Şube Müdürü Çevirmeci daha sonra 9 yaşındaki Oğuzhan Öztürk ve ailesini ziyaret ederek akülü sandalyeyi teslim etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ileten baba Ahmet Öztürk, “Sebep olanlardan Allah razı olsun. Sesimizin duyulduğu için çok mutlu olduk. Başkanımıza çok teşekkür ederiz.” dedi.

ENGELLİLERİN YANINDAYIZ

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerinin devam edeceğini belirten Çevirmeci, “İmkansızlıklar yüzünden sosyal hayata katılamayan vatandaşlarımıza yardımcı olmak için çalışıyoruz. Onların mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.