Şanlıurfa’da Çocuk Gelinler Paneli Düzenlendi

Şanlıurfa’da Çocuk Gelinler Paneli Düzenlendi

ABONE OL
09 Mart 2016 15:00
Şanlıurfa’da Çocuk Gelinler Paneli Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Harran Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Emine Teker ve öğrencileri tarafından Avrupa Birliği destekli Çocuk Geline Hayır sergi ve paneli gerçekleştirildi.

Türkiye’de AB Bilgi Merkezleri Ağının Desteklenmesi Projesi kapsamında gerçekleştirilen sergi ve panele, Prof. Dr. Nilüfer Narlı, Doç. Dr. Mehmet Nuri Güler, Öğr. Gör. Haldun Özbudun, Yrd. Doç. Dr. Evrim Esen Uygun, Hatice Kapusuz, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

8 MART KADINLAR GÜNÜNDE ÇOCUK GELİNLERE HAYIR DEDİK

Sergi Koordinatörü Dr. Emine Teker,“Böylesine güzel ve anlamlı bir günde kadınlar gününde çocuk gelinlere hayır dedik. Bizim amacımız sanat eğitimcisi yetiştirirken toplumsal konuları da zaman zaman konu edebilmek. Bu nedenle öğrencilerimizle birlikte oluşturduğumuz afiş çalışmalarını sergiledik. 2016 yılında projelendirdik. Avrupa Birliği de bize destek oldu. Sergide 35 eserimiz bulunuyor,.Bunların hepsi dijital tasarımlar. Öğrencilerimiz bu konuda teorik olarak araştırmalarını yaptıktan sonra bilgisayar programlarıyla kendi ifade güçleriyle çocuk geline hayır dediler. Bu konuda bizleri değerli bilgileriyle bizleri bilgilendirecek olan hocalarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, slayt gösterimi, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Nuri Güler’in konuşmaları ve resim sergisinin gezilmesiyle son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.