Yürek yakan acı Yozgat’a Düştü

Yürek yakan acı Yozgat’a Düştü

ABONE OL
09 Mart 2016 00:21
Yürek yakan acı Yozgat’a Düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şırnak’ın İdil ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Özel Harekat Polisi Muzaffer Tufaner’in (43) acı haberi Yozgat’ın Yerköy ilçesine bağlı Saray köydeki baba ocağına ulaştı.

Şırnak’ın İdil ilçesinde güvenlik güçlerinin operasyonları devam ederken bugün Turgut Özal Mahallesi’nde çıkan çatışmada 2 özel harekatçı polis memuru şehit oldu, 6 polis yaralandı. Şehit olan polis memurlarından Muzaffer Tufaner’in şehit olduğu haberi Yerköy ilçesine bağlı Saray köyündeki ailesine ulaştırıldı. Aileye şehit haberini vermeye gelen Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yozgat İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar ve İl Müftü Vekili Süleyman Eroğlu haberi vermekte oldukça zorlandı. Haberi alan amcası Salih Tufaner ise baygınlık geçirince ambulansa alınarak müdahale edildi. Kalabalığı görünce dışarı çıkan ve güçlükle eve götürülen baba Ali Tufaner ve anne Ayten Tufaner’e acı haber evde verildi. Haberin verilmesinden sonra şehidin baba evi bayraklarla donatıldı.

Şehit haberini alan yakınları ve köylüler şehidin baba evinde toplanmaya başladı. Evli ve biri kız 3 çocuk sahibi şehit Muzaffer Tufaner’in, erkek kardeşinin de Malatya’da polis olarak görev yaptığı öğrenildi.

Yarın Yozgat’a getirilecek olan şehit Muzaffer Tufaner’in cenazesi, memleketi Yerköy’ün Saray köyünde toprağa verilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.