Serdar Tuncer’den Küçükçekmecelilere Şiir Ziyafeti

Serdar Tuncer’den Küçükçekmecelilere Şiir Ziyafeti

ABONE OL
12 Mart 2016 10:55
Serdar Tuncer’den Küçükçekmecelilere Şiir Ziyafeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçükçekmece’de düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Serdar Tuncer, birbirinden güzel şiirleri seslendirerek Küçükçekmecelilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Küçükçekmece Belediyesi bir çok etkinliğe sahne olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde şair-yazar Serdar Tuncer’i ağırladı. Şiir ziyafetinin yaşandığı programa Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Kent Konseyi Başkanı Mustafa Aydın, kent konseyi üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Okuduğu şiirler, büyülü ses tonu ve kendine has yorumuyla Küçükçekmecelileri kendine hayran bırakan Serdar Tuncer, gecede birbirinden güzel şiirler seslendirdi.

“Cemal Safi-Tek Hece, Sende Kalmış; Sezai Karakoç-Mona Rosa; Erdem Beyazıt- Bulmak “şiirleriyle katılımcılara duygusal anlar yaşatan Tuncer, orkestrasının seslendirdiği türküler ve şarkılarla da büyük beğeni topladı.

Keyifli sohbetiyle de ilgi odağı olan ünlü sanatçıya gecenin sonunda Başkan Karadeniz teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.