Silahla Yaralama Davası Başladı

Silahla Yaralama Davası Başladı

ABONE OL
08 Mart 2016 18:37
Silahla Yaralama Davası Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun’da bir kişiyi silahlı yaraladığı iddiasıyla tutuklanan şahsın yargılanmasına başlandı.

Olay, İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi Korhan Ekiz Bulvarı’nda 2015 Aralık ayında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.C. adlı bayanın evine tüfekle silahlı saldırı düzenlendi. Evin balkonundan bakan A.C., silahlı saldırıyı düzenleyenin C.A. olduğunu belirterek olayı kardeşi E.C.’ye (31) haber verdi. E.C., C.A.’nın içinde bulunduğu otomobile tabancayla ateş açarak yaraladı. Olaydan sonra tutuklanan E.C. hakkında silahla adam yaralama, C.A. hakkında da silahla ev kurşunlama suçundan dava açıldı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında E.C., “C.A. ve yanındakiler bir yıl önce beni bıçakla yaraladılar. Olay gecesi kardeşim telefon açarak evinin C.A. tarafından tüfekle kurşunladığını söyledi. Ben yolda C.A.’nın aracına rast geldim. Üzerine doğru geldi. Ben de aracın ön tarafına doğru ateş açtım. C.A.’yı hedef olmadım. Araçla kaçtı. Vurulduğunu öğrenince polise teslim oldum” dedi.

C.A. ise A.C.’nin evini kurşunlamadığını ileri sürerek, “Araçla giderken E.C.’nin çalılıklar arasında saklandığını fark ettim. Beni öldürmek için 4-5 el ateş açtı. Kan kaybından araçta bayılmışım. Beni hastaneye götürmüşler. Şikayetçiyim” diye konuştu.

A.C. adlı kadın ise evinin tüfekle C.A. tarafından kurşunlandığını iddia ederek şikayetçi olduğunu söyledi.

Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.