Soğan Ekmek İsterken Çapasına Ceset Takıldı

Soğan Ekmek İsterken Çapasına Ceset Takıldı

ABONE OL
08 Mart 2016 17:11
Soğan Ekmek İsterken Çapasına Ceset Takıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bir evin bahçesinde 2 cesede ait olduğu belirtilen kemik parçaları bulundu. Cesetlerin bulunduğu çuvalın, soğan ekmek için toprağı kazan kadının çapasına takıldığı öğrenildi.

Olay, Serinhisar ilçesinin Yüreğir Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli’deki işleri bozulunca mahallesine geri dönen Ahmet Ali Özboy (41) ve eşi Fatma Özboy, 3 ay önce eski bir eve taşındı. Eşinin evde olmadığı sırada evin bahçesini soğan ekmek için kazan Fatma Özboy, çapasının bir çuvala takılmasının ardından şaşkınlık yaşadı. Çuvalda kemik olduğunu gören Fatma Özboy, durumu kocasına haber verdi.

Kahveden eve gelen Ahmet Ali Özboy, çuvalın içinde kafatası olduğunu görünce büyük panik yaşayarak durumu önce muhtara ardından da jandarma ekiplerine bildirdi. Gece geç saatlerde cesetlerin bulunduğu eve gelen jandarma ekipleri bölgeyi güvenlik şeridi içine aldı. Evin bahçesinde yapılan kazılarda bir çuval içinde 2 cesede ait kemik bulan ekipler bölgede geniş çaplı araştırma yaptı.

Evde kiracı olarak kalan Ahmet Ali Özboy’un ifadesine başvuran ekipler, kemikleri adli tıbba götürerek kimliklerinin tespiti için çalışma başlattı. Jandarma ekipleri, komşuların ve daha önce evde oturan Ahmet Ali Özboy’un babası Emin Özboy’un ifadelerine de başvuracağı kaydedildi.

Henüz 3 ay önce geldiği evin bahçesinde 2 ceset çıkmasının şaşkınlığını yaşadığını kaydeden Ahmet Ali Özboy, “Eşim soğan dikmek için toprakla uğraşırken cesetler çuvalın içinde ceset bulundu. Eşim hayvan cesedi zannetmiş ilk önce. Ben gelip baktığımda kafa tasları gördüm. Köy muhtarı ve jandarmaya haber verdim. Bu ev 1 yıldır boştu. Ben 3 ay önce kiracı olarak geldim. Evin bahçesi çok fazla kirlenmiş zaten. Ben bu olayın faillerinin yakalanmasını istiyorum. Çok tedirgin oldum. Gereken yapılsın” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.