Sultan söyledi hayranları tempo tuttu

Sultan söyledi hayranları tempo tuttu

ABONE OL
06 Mart 2016 19:01
Sultan söyledi hayranları tempo tuttu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk sinemasının “Sultan” lakaplı sanatçısı Türkan Şoray, Park Afyon Alışveriş Merkezi’nin davetlisi olarak geldiği Afyonkarahisar’da, yeni çıkardığı albümündeki şarkıları ilk defa canlı olarak seslendirdi.

Türkan Şoray, 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü” kutlamaları çerçevesinde ECE Türkiye Proje Yönetimi tarafından yönetilen Park Afyon Alışveriş Merkezi’nde hayranları ile bir araya geldi. Alışveriş merkezinde hayranları ile bir araya gelen Şoray, alışveriş merkezi yönetimi tarafından başına karanfiller dökülerek karşılandı. Sahneye çıktıktan sonra hayranlarını selamlayan Şoray, ardından kendisini bekleyen kalabalığa büyük bir sürpriz yaparak “Türkan Şoray Söylüyor” albümünde yer alan ve kendisinin seslendirdiği “Söyle Buldun mu?” isimli şarkıyı canlı olarak söyledi. Hayranlarından büyük alkış alan Şoray’ın stüdyo dışında ilk defa kameralar karşısında canlı olarak bir şarkı söylediği belirtildi.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte vatandaşlar Şoray’a ulaşmak için elinden geleni yaparken birçoğunun ise bu anı ölümsüzleştirmek için cep telefonlarına sarıldıkları gözlendi.

Diğer yandan Şoray’ı ulaşmak için yoğun bir uğraş veren 59 yaşındaki hayranı Gülşen Aynalı ise Şoray’a gözyaşları arasında uzun uzun sarıldıktan sonra kendi yaptığı yazmayı Şoray’a hediye etti.

Etkinlik Şoray’ın hayranlarına imzalı albüm kapağını hediye etmesinin ardından sona ererken, vatandaşlar bu güzel ve anlamlı etkinlikten dolayı Park Afyon AVM yetkililerine teşekkür ettiler.

(İHA)

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.