Timsah Seri Peşinde

Timsah Seri Peşinde

ABONE OL
13 Mart 2016 11:58
Timsah Seri Peşinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursaspor, Süper Lig’in 25. haftasının kapanış mücadelesinde yarın deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılarda sakatlığı bulunan Serdar Aziz’in yanı sıra cezalı olan Faty, Akdeniz temsilcisine karşı forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında yeşil-beyazlı ekip, Antalyaspor deplasmanına çıkacak. Haftanın kapanış mücadelesinde yarın Antalya Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak olan müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Ligde geride kalan haftalarda topladığı 32 puanla 9. sırada yer alan Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, Antalya deplasmanından kayıpsız dönerek galibiyet serisini 3 maça çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

SÜPER LİG’DE 40. RANDEVU

İki ekip yarın oynanacak karşılaşma ile Süper Lig’de 40. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 39 mücadelede Bursaspor’un 18 galibiyeti bulunurken, Antalyaspor ise 10 karşılaşmada gülen taraf oldu. 11 müsabaka ise eşitlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda yeşil-beyazlıların 59 golüne Akdeniz temsilcisi, 48 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan mücadeleyi Antalyaspor, Samuel Eto’o ve Emrah Başsan’ın golleriyle 2-0 kazanmıştı.

SERDAR SAKAT, FATY CEZALI

Bursaspor’da sakatlığı süren kaptan Serdar Aziz, Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek. Ligde geçtiğimiz hafta oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Ricardo Faty de Akdeniz temsilcisine karşı görev alamayacak.

DÜDÜK ALİ PALABIYIK’TA

Yarın Antalya Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak olan müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Fevzi Demirhan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mehmet Cem Hanoğlu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.