Türkiye’de 22 milyon kişi Instagram kullanıyor

ABONE OL
06 Ekim 2016 14:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MAGAZİNİN KALBİ…

  • “Beynimize biraz kan gitsin”

Cole, konuyla ilgili şunları söyledi: “Türkiye kültürel olarak oldukça zengin ve çok da yaratıcı bir ülke – ve biz de ülkedeki 22 milyon kişinin görüşlerini dünya ile paylaşmak için Instagram’ı kullanıyor olmasından dolayı çok mutluyuz. Türkiye’deki topluluğumuza daha da ilginç ve heyecan verici kişileri dahil etmeye devam etmemiz ve küresel topluluğumuzun bakış açısını onların gözünden genişletmemiz için pek çok fırsatımız olduğuna inanıyoruz.”

Instagram, tüm dünyada her ay 500 milyonun üzerine kişi tarafından aktif olarak kullanılıyor. Söz konusu 500 milyon kullanıcının yüzde 20’sini ABD’deki, yüzde 80’ini ise ABD dışı ülkelerdeki kişiler oluşturuyor. Platform üzerinde her gün 95 milyondan fazla fotoğraf ve video paylaşılıyor.

TÜRKİYE’DEN INSTAGRAM’DA İLK 5’E GİREN MEKAN:








Instagram tarafından paylaşılan yeni rakamlar, Türkiye’de yaşayan insanların kültürel ve yaratıcı anlamda görüşlerini paylaşmak için Instagram’ı benimsediklerini gözler önüne seriyor. İlham verici fotoğraf ve stillerini platformda sergileyen isimler arasında şunlar yer alıyor:

• Instagram’ı açıldığı ilk dönemden beri kullanan, gezi ve lifestyle paylaşımları yapan Sezgi Olaç (https://www.instagram.com/sezgiolgac/)

• Seyahatlerinden yaptığı gezi ve yemek paylaşımlarıyla ünlenen Ümit Savaş (https://www.instagram.com/umitko/).

• Başkent Ankara başta olmak üzere fotoğraflarıyla şehirlerdeki anları yakalayan Sinan Doğrul (https://www.instagram.com/sinandogrul/)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.