Ünlü şovmen şüpheli olarak ifade verdi!

ABONE OL
23 Şubat 2016 03:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

beyaz-show

Ekranların sevilen şovmeni Beyazıt Öztürk “terör örgütü propagandası yapıldığı” iddiasıyla, soruşturma kapsamında ifade verdi.

Beyazıt Öztürk’ün sunduğu ”Beyaz Show” adlı programda geçtiğimiz ay skandal bir olay gerçekleşmiş, uzun süre gündemde kalmıştı.Yaşanan gelişmeler sonrası canlı yayında “terör örgütü propagandası yapıldığı” iddiasıyla açılan soruşturmada ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün ifadesi alındı.Bakırköy Adalet Sarayı’na gelen Öztürk, yaklaşık 2 saat boyunca Cumhuriyet Başsavcıvekili İdris Kurt’a ifade verdi.

Öztürk şunları söyledi;

DEVLETİN ÖĞRETMENİNİN KÖTÜ BİR ŞEY SÖYLEMEYECEĞİ ÖN YARGISI HAKİMDİ

“Bağlanan kişi öğretmen olduğunu söyleyince ben doğal olarak devletin öğretmeninin kötü bir şey söylemeyeceği ön yargısı ile o an da aklımdan geçen şehitler, yaralılar, öğretmenler, çocuklar, evde programı izleyen annem gibi bin bir türlü düşünceler ve kendi iç sesimi dinlemekten programın devamında bağlanan kişinin söylediğini tüm samimi kalbimle duymadığımı belirtirim. Zaten televizyondaki izleyici, gerek konuklar gerekse seyirciler arasında uğultu ya da konuşma, alkış veya hareketlilik nedeniyle benim duyduğum sesleri duymamaktadır. Dolayısıyla telefon konuşmasının da bir taraftan doğru anlamaya da odaklanmaya çalışıyoruz. Bir nevi soğuk üzerine sıcak şok etkisi gibi basiret bağlanması yaşadım.

 

BÖYLE BİR OLAY BAŞIMA HİÇ GELMEMİŞTİR

Böyle bir olay başıma hiç gelmemiştir. Kesinlikle benim herhangi bir terör eylemini, terör örgütünü veya cinayeti, öldürmeyi övmem, buna prim vermem mümkün değildir. Ben de bir polis çocuğuyum ve polislerin ve güvenlik güçlerinin ne şartlar altında görev yaptıklarını bilirim. Bilerek yaşadım ve hayatımın her anında zaten hissettim. Dolayısıyla bir şehit haberi, anne haberi, bir çocuk haberi, bir öğretmen haberi duyduğumuzda bende tüm insanımız gibi anı duyguları ve acıyı paylaşırım. Benim geçmişimi bilenler böyle bir şeye asla tolerans göstermeyeceğimi de bilirler. Hatta benim Instagram hesabımda şehit haberleri ve Soma faciası gibi toplumu derinden yaralayan ve etkileyen olaylar karşısındaki tavrım bilinir ve buna örnek olarak yıllar önce program sırasında yoğun şehit haberleri gelmesi üzerine programı yarıda kestiğim olmuştur. “şeklinde ifade verdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.