Ateşkese saatler kaldı.Rusya bombaladı!

Ateşkese saatler kaldı.Rusya bombaladı!

ABONE OL
26 Şubat 2016 14:58
Ateşkese saatler kaldı.Rusya bombaladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Suriye’de yaşanan çatışmanın durdurulması için önemli adımlar atılmış tarih belirlenmiş, taraflar ateşkesi kabul etmişlerdi. Ancak Rusya çatışmaların durmasına saatler kala hava saldırılarını arttırdı.

Rusya’ya ait savaş uçakları ve Suriye ordusunun Helikopterleri Halep’te misket ve varil bombası yağdırdı.Saldırıda 11 kişi hayatını kaybettiği öğrenildi.

Suriye’de Ateşkes için tarih belirtildi.Saatler kaldı detaylar için tıklayın

rus-bomba
Kentteki yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, Rus jetleri ve Suriye ordusuna ait helikopterler, muhaliflerin kontrolündeki Kaptan el-Cebel beldesi ile Kafr Hamra bölgesine ”misket ve varil bombasıyla” saldırdı.

Yerleşim yerlerine saldıran Rus savaş uçakları yağdırdıkları bombalar ile , Kaptan el-Cebel’de aynı aileden 10 kişinin Kafr Hamra’da da bir kişinin yaşamını elinden aldı.

Diğer muhalif gruplarla iş birliği yapan Zenki’nin saldırıları püskürttüğü kaydedilen açıklamada, “Rejim ile PYD’nin saldırısında muhaliflerin bir tankı imha edildi. Muhalifler, Şeyh Akil köyü çevresinde rejim için çatışan Afgan milisleri esir aldı. Çatışmalar bölgede hala devam ediyor” şeklinde açıklama yapıldı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.