Başbakan Davutoğlu İle Yunan Başbakan Çipras’tan Aile Fotoğrafı

Başbakan Davutoğlu İle Yunan Başbakan Çipras’tan Aile Fotoğrafı

ABONE OL
08 Mart 2016 16:42
Başbakan Davutoğlu İle Yunan Başbakan Çipras’tan Aile Fotoğrafı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye-Yunanistan 4. Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Toplantısı öncesi Başbakanlık İzmr Ofisi’nde bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, bakanlarında yer aldığı ikili görüşmelerin ardından aile fotoğrafı çektirdi.

Türkiye- Yunanistan 4. Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Toplantısı kapsamında Başbakanlık İzmir Ofisi’nde bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras 2,5 saat süren görüşmenin ardından aile fotoğrafı çektirdi.

Fotoğrafta Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Aleksis Çiprasın yanı sıra Türk heyetinden Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Dış işleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı yer aldı. Yunan heyetinden de Aleksis Çipras’a eşlik eden Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Olga Gerovasili,Ekonomi, Kalkınma ve Turizm Bakanı Yorgos Stathakis, Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias,Çevre ve Enerji Bakanı Panos Skurletis,Denizcilik ve Adalar Politikası Başkanı Thodoris Dritsas ,Vatandaşı Korumadan Sorumlu Bakan Yardımcısı Nikos Toskas, Göç Politikasından Sorumlu Bakan Yardımcısı Yannis Muzalas Turizmden Sorumlu Bakan Yardımcısı Elena Kundura, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yannis Amanatidis, Dışişleri Bakan Yardımcısı Dimitris Mardas yer aldı.

İki lider aile fotoğrafının ardından öğle yemeği yiyerek, basın toplantısı gerçekleştirecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.