Belediye Başkan Yardımcısının ‘Duyguların Gölgesinde’ İsimli Şiir Kitabına Yoğun İlgi

Belediye Başkan Yardımcısının ‘Duyguların Gölgesinde’ İsimli Şiir Kitabına Yoğun İlgi

ABONE OL
13 Mart 2016 17:09
Belediye Başkan Yardımcısının ‘Duyguların Gölgesinde’ İsimli Şiir Kitabına Yoğun İlgi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Suver tarafından kaleme alınan ‘Duyguların Gölgesinde’ isimli şiir kitabının imza gününe şiirseverler yoğun ilgi gösterdi.

Fatih Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Fatih Belediyesi Meclis Başkanı Hasan Suver’in kaleme alarak dergide yayınladığı şiirleri bir yayınevi tarafından keşfedilerek, ‘Duyguların Gölgesinde’ isimli kitap haline getirildi. Kısa bir zaman önce şiirseverlerin beğenisine sunulan kitabın imza günü, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Kitap Fuarı’nın son gününde yayınevinin standında gerçekleştirildi. “Hayat, iman, dava, mekan ve insan” temalı şiirlerin bulunduğu kitabın imza gününe okuyucular yoğun ilgi gösterdi. Kitabı imzalatmak için bekleyen kitapseverler, Hasan Suver ile fotoğraf çektirdi. Standa gelerek kitap hakkında görüşlerini sunan vatandaşlarla tek tek ilgilenen Hasan Suver, okuyucular için kitabını imzaladı.

“ŞİİRLERİMİ KİTAP HALİNE GETİRME GİBİ BİR NİYETİM YOKTU”

Çocukluğundan bu yana şiir yazmaya çalıştığını ve şiir yazmayı çok sevdiğini söyleyen Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Suver, “Şiir zamanı geldiği zaman yazılır ve ben kendimi bildim bileli şiir yazmaya başladım. Daha sonra yazdığım şiirler belirli bir aşamaya kadar geldi. Ben kitabı çıkartma niyetinde değildim. Bir şiirim bir dergi vasıtasıyla Ersin Erkan bey sayesinde Kanada’ya gitti. Kanada’da bir şiirimi okudular ve beğendiler. Daha sonra kalkıp Fatih’e geldi ve şiirlerin kitap olarak basılmasını bana teklif etti. Böyle bir olay hiç gündemde yoktu ve ben de olur dedim, şiirler kitap haline geldi. Kitap haline getirmek için özel bir çalışmamız olmadı. Benim böyle bir niyetim de yoktu” dedi.

“BU KADAR İLGİ BEKLEMİYORDUM”

Şiirlerinin sürekli olarak dergide yayınlandığını ifade eden Suver’in şiir kitabına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İmza etkinliğinde vatandaşlarla tek tek sohbet eden Suver, “Açıkçası ben bu kadar ilgi beklemiyordum. Ama kitaptan haberi olan herkes geldi. Dergide zaman zaman şiirlerim çıkıyor, belki onun yoğunluğu oluştu. Buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlara çok teşekkür ederim” diye konuştu,

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.