Dicle Elektrik Şanlıurfa’da Kadınları Unutmadı

Dicle Elektrik Şanlıurfa’da Kadınları Unutmadı

ABONE OL
08 Mart 2016 17:05
Dicle Elektrik Şanlıurfa’da Kadınları Unutmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende A.Ş.(Dicle EPSAŞ) tarafından, çalışan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Avni Doğan, şirketin kadın çalışanlarını, “Olumsuzlukların olmadığı, her şeyin mutlu ve güzel şekilde geçtiği günlere doğru yol almamız ümidiyle, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum” diyerek kutladı.

“ŞANLIURFA’DA ÇİFTE KUTLAMA”

Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Avni Doğan ve İl Müdürü Şükrü Bereket ile birlikte tüm birimleri dolaşarak, kadın personele karanfil ve çikolata dağıttı. Genel Müdür Doğan, bu sırada birimlerde bulunan kadın müşterilerin de gününü kutlamaktan geri kalmadı. Kadınlar Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Avni Doğan, bayan personellerin şirketin gülen yüzü olduğunu ifade etti. Kadınların hayatın kaynağı, şefkat ve merhametin yaşayan abidesi olduğunu da belirten Doğan, “Hepinizin hem aile hem toplum hayatına hem de kurumumuza kattığınız güzelliklerin artarak devam etmesini diliyoruz. Olumsuzlukların olmadığı, her şeyin mutlu ve güzel şekilde geçtiği günlere doğru yol almamız ümidiyle, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” diye konuştu.

Dicle EDAŞ’taki kutlamalar sırasında da İl Müdürü Osman Hondu, İl Müdür Yardımcısı Murat Dursun ve İdari İşler Yöneticisi Mustafa Bağırsakçı ile kadın personelleri ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadınlara, karanfil hediye eden Hondu, “Kadınlar bir gün değil, her gün hatırlanmalı ve önemsenmeli” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.