Göngören’de Kanlı İnfaz Güvenlik Kamerasında

Göngören’de Kanlı İnfaz Güvenlik Kamerasında

ABONE OL
08 Mart 2016 18:00
Göngören’de Kanlı İnfaz Güvenlik Kamerasında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Güngören’de 2 kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin de yaralandığı silahlı saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde iki kişinin seyir halinde otomobilin önünü kestiği ve kurşun yağmuruna tuttuğu görülüyor.

İstanbul Güngören İnönü Caddesi üzerinde bir otomobilin önü kesilerek düzenlenen silahlı saldırı düzenlendi. Güvenlik kameralarına da yansıyan kanlı saldırıda 2 kişi olay yerinde ölürken 1 kişi ise yaralı olarak kaçmayı başardı. Silahlı saldırı anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Gece saat 22:30 sularında meydana gelen silahlı saldırıda güvenlik kameralarına çarpıcı görüntüler kaydedildi. Görüntülerde kaldırımda bekleyen bir şahsın otomobilin gelmesi ile yola çıktığı ve eliyle dur işareti yaptığı görülüyor. Bu sırada karşı kaldırımdan koşarak gelen bir başka şahıs ise belinden silahını çekerek ateş etmeye başlıyor. Aracının önünü kesen şahsında silahını ateşlemesi ile otomobil çapraz ateşe açılıyor. Sürücünün vurulması ile otomobil geri geri kaymaya başlıyor. Saldırganlar bu sırada olay yerinden koşarak kaçıyor. Ön yolcu koltuğunda oturan bir kişi ve sürücü olay yerinde yaşamını yitirirken, arka koltukta oturan kişinin de yaralı halde kaçmaya çalıştığı görülüyor.

Son 2-3 yıldır Güngören ilçesinde benzer olayların yaşandığını dile getiren çevre esnafı ise daha fazla güvenlik önlemi alınmasını istiyor. Olayların artık canlarına tak ettirdiğini belirten esnaflardan Hasan Çiçek, “Burada ticaret yapan esnafların, oturan vatandaşların can güvenliği olmadığına inanıyorum. Bizim tek tek isteğimiz bu doğrultuda gerekli önlemlerin alınmasıdır. Burada insanların gönül rahatlığı içinde evine işine gitmesini arzu ediyoruz” dedi.

Bir başka esnaf Nedim Akyüz ise “Güngören 2-3 senedir yaşanmaz bir hal aldı. Sürekli olay, kavga ve cinayet var. Burası bizim evimiz. Ama insanlar buradan kaçıyor. Emniyetimizden daha sık denetim istiyoruz. Sokaklar çok güvensiz bir hale geldi. Güngören’deki başta uyuşturucu olmak üzere bütün olumsuzluklardan arınmak istiyoruz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.