’Su’ Yüzünden Cinayet

’Su’ Yüzünden Cinayet

ABONE OL
08 Mart 2016 18:03
’Su’ Yüzünden Cinayet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kahvehanede su aboneliği meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Olay, Dallıca mevkiinde bulunan Nohutçu Kahvehanes’inde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce muhtarlık seçimlerinde aralarında husumet bulunan Barbaros Aksoy (44), yıllar önce Ocaklı Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Demiralay’ı (63) seçimlere girmemesi konusunda tehdit etti. Aksoy’un uyarılarını dikkate almayan Demiralay, seçimlere girerek 3 dönem boyunca muhtarlığı sürdürdü. Aksoy’un, Demiralay’dan önce muhtar olan dayısını desteklemesinden ötürü yıllardır kavganın sürdüğü iddia edildi.

SU ABONELİĞİ CİNAYETE NEDEN OLDU

İddiaya göre, Barbaros Aksoy, dün akşam saatlerinde yanına akrabası Yılmaz A.’yı alarak, muhtarın oturduğu Nohutçu Kahvehanesi’ne gitti. Barbaros Aksoy, evlerine su bağlanması için muhtar Ali İhsan Demiralay’ın belediye ile görüşmesini istedi. Baskı yapan Barbaros Aksoy’a, muhtar, “Su abonelikleri Nazilli Belediyesi’nden çıktı. Artık Büyükşehir Belediyesi yani ASKİ yapıyor. Benim elimden gelen bir şey yok” diyerek cevap verdi. Muhtarın konuşmasından sonra belindeki silahı çıkaran Barbaros Aksoy, “Benim su işim ne olacak. Sen muhtar değil misin lan, işimizi hallet” diyerek muhtarın kafasına namluyu dayadı. Fakat muhtarın kafasına ateş etmek için tetiğe basan Aksoy’un silahı tutukluk yaptı. İkinci denemesinde ardı ardına tetiğe basan Aksoy, muhtarı yaraladı. Muhtar da belindeki beylik tabancasını çıkartıp, Aksoy’u mermi yağmuruna tuttu. Yılmaz A. ise kavga esnasında olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında gerçekleşen çatışma sonrasında yaralılardan Muhtar Demiralay’ı vatandaşlar özel bir hastaneye götürdü. Aksoy ise çağrılan ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis, kahvehane etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerinde 18 mermi kovanı bulundu.

MUHTAR AĞIR YARALI, SALDIRGAN ÖLÜ

Hastaneye kaldırılan Muhtar Ali İlhan Demiralay’ın karın bölgesine 2, bacağına ise 1 merminin isabet ettiği belirtildi. Ameliyata alınan Demiralay’ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, saldırgan Barbaros Aksoy ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Aksoy’un vücuduna 8 merminin isabet ettiği açıklandı.

Öte yandan, çatışma esnasında kayıplara karışan Yılmaz A. ise güvenlik güçleri tarafından kısa sürede yakalandı. Kavga sırasında başına sandalye ile vurulan Yılmaz A., ayakta tedavi edildikten sonra karakola götürüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.