Ünlü Manken Seçkin Piriler Eşi Müzisyen Kaan Tangöze’den Boşandı

Ünlü Manken Seçkin Piriler Eşi Müzisyen Kaan Tangöze’den Boşandı

ABONE OL
11 Mart 2016 19:45
Ünlü Manken Seçkin Piriler Eşi Müzisyen Kaan Tangöze’den Boşandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü manken Seçkin Piriler ile Duman grubunun solisti Kaan Tangöze boşandı.

Uzun zamandır magazin dünyasını meşgul eden Seçkin Piriler ile Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, İstanbul 16. Aile Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmada boşandı. Hakimin gizlilik kararı verdiği duruşma basına ve izleyicilere kapalı gerçekleştirildi. Anlaşmalı olarak gerçekleşen boşanma davasında hakim 6 yıllık çiftin boşanmalarına karar verdi.

Duruşmanın ardından basın mensuplarına açıklama yapmayan çift adliyeden ayrıldı. Basın mensuplarından kaçmaya çalışan Piriler ve arkadaşları görüntülenmekten kaçındı. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Piriler’in görüntülenmemesi için adliyedeki özel güvenlik görevlileri basın mensuplarını engellemeye çalıştı. Güvenlik görevlileri Piriler’in görüntülenmemesi için adliyeden çıkışına kadar ünlü mankene eşlik etti. Adliyeden taksi ile ayrılan Kaan Tangöze de basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, geçtiğimiz günlerde Kıvılcım Ural’la dudak dudağa öpüşürken yakalanmış, bunun üzerine Seçkin Piriler, Tangöze’den boşanma kararı almıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.