YOSK Avrupa Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

YOSK Avrupa Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

ABONE OL
13 Mart 2016 16:03
YOSK Avrupa Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası Basketbol Federasyonu (IWBF) tarafından düzenlenen Euroleague 2’de Türkiye’yi temsil eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Fransa’nın Grenoble kentinde oynanan maçlarda 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak Euroleague 2 C Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan YOSK, önümüzdeki aylarda İspanya’da yapılacak Willi Brickman Cup finallerine katılma hakkı elde etti.

Grup sürecinde Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, Rusya’nın BKIS Nevskiy Alyans takımını 61-57, İsviçreli rakibi Les Aigles de Meyrin’i 66-50, Fransız Meylan Grenoble Handibasket’i 62-47 yenerek ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

Yalova ekibi üçüncü ve son maçında ise İsrail’den Beit Halochem Haifa’ya uzatma periyotu sonunda 72-70 mağlup olurken grubunu ikinci sırada tamamladı. Öte yandan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün başarılı oyuncuları Morteza Gharibloo ve Maataoui Reda organizasyon komitesi tarafından All-star ilk 5’ine seçildiler.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç,” Fransa’dan kupa ile döndüğümüz için çok mutluyuz. İnşallah İspanya’da yapılacak maçlardan da kupayla dönerek hem ülkemize hem de ilimize büyük sevinç yaşatırız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.