2016 Nevruz’unu Boykot Edecekler

2016 Nevruz’unu Boykot Edecekler

ABONE OL
08 Mart 2016 18:06
2016 Nevruz’unu Boykot Edecekler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Terör örgütlerine meyilli olan, terör örgütlerinden kaçan, teslim olan insanları topluma kazandırmak için kurulan Çocuklarımızı Geri Verin Derneği (ÇOGEV-DER), 2016 Nevruz’unu boykota çağırdı.

Terör örgütlerine meyilli olan, terör örgütlerinden kaçan, teslim olan insanları topluma kazandırmak için kurulan Çocuklarımızı Geri Verin Derneği (ÇOGEV-DER), 2016 Nevruz’unu boykot edecek. Konuyla ilgili konuşan Çocuklarımızı Geri Verin Derneği Başkanı Galip İlhaner, “Kürt halkına, kendimize, çağrımızdır. PKK ve arkasındaki dış güçler ve derin güçler, Türkiye’yi derinleşmiş bir iç savaşa çekmeye çalışmaktadırlar.

Halkımızı, Sur yürüyüşlerini ve 2016 Nevruz’unu boykot ederek, bu provokatif eylemlere katılmamaya çağırıyoruz. Halkımızı, terör örgütlenmesinin bütün illegal ve yarı-legal yapılarının yapacağı, hiçbir gösteri, miting, etkinliklere, katılmamaya çağırıyoruz. Kürt halkı nasıl ki, PKK’nın savaşını boşa çıkardıysa, evini, barkını, yerini, yurdunu, mahallesini, Cizre’sini, Nusaybin’ini, Sur’unu, Silopi’sini, terk ederek tepkisini somut bir şekilde ortaya koymuşsa, 2016 Nevruz’unda, olacak provokasyonların önüne geçmek için de, Nevruz’u boykot etmelidir. Bundan böyle Mart ayı Nevruz ile değil, Çanakkale Zaferi ile anılmalıdır. Zafer geleneksel hale getirerek, bu sürece katkı yapmalıdır. Kürt halkı, barıştan, kardeşlikten, birlik ve beraberlikten, yanadır. Kürt halkı, kendi ülkesini, vatanını seviyor sevmeye devam edecektir” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.