Ali Kundilli 2 Galası

Ali Kundilli 2 Galası

ABONE OL
04 Mart 2016 23:35
Ali Kundilli 2 Galası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ALİ KUNDİLLİ 2 GALASI

SOSYAL MEDYANIN YILDIZLARI ‘ALİ KUNDİLLİ 2’ FİLMİNİN GALASINDA BULUŞTU

Sosyal medyada keşfedilen ve ilk filmi ‘Ali Kundilli’ ile 500 bin kişiyi sinema salonlarına çeken Cem Gelinoğlu’nun yeni filmi ‘Ali Kundilli 2’nin galası yapıldı. Galaya sosyal medya yıldızları akın etti.
‘Ali Kundilli 2’ filminin galası, dün gece Özdilek Park Cinetime Sinemaları’nda gerçekleşti. Galada Twitter, Vine ve Instagram gibi platformlarda milyonlarca insan tarafından takip edilen aralarında Bülent Mer, Nez Demir, Gökhan Tevek, Osman Çengel, Muzaffer Kuytu, Barış Çetiner, Serda Açıkalın, Yavuz Selim Yavuzer, Kadir Doğrubakar, Baki Uzun gibi isimlerin de bulunduğu dostları Cem Gelinoğlu’nu yalnız bırakmadı. Fatih Aksoy, Esrahan Sönmezer, Erkan Özerman, Yavuz Seçkin ve Recep Aktuğ gibi isimlerin de yer aldığı galaya başta yönetmen Faruk Aksoy olmak üzere filmin oyuncuları Cem Gelinoğlu, Zeynep Aktuğ, Ezgi Tombul, Sami Aksu, Emre Mutlu, Hakan Bilgin ve Ayşegül Atik tam kadro katıldı.
Eğlenceli bir hamile hikayesini konu alan ‘Ali Kundilli 2’ ekibi, filme özel ilginç bir sosyal medya kampanyası başlatmıştı. Galaya gelebilmek için çekilişe katılan yüzlerce bebek bekleyen çiftten dördü de galada buluştu. Bebek bekleyen 4 çift hem oyuncularla tanıştı hem de filmi ilk defa onlarla birlikte izledi. Çiftler, film sonrasında da hep birlikte Cem Gelinoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdiler.

“BUGÜNE KADAR YAPTIĞIM KOMEDİ FİLMLERİNDEN BENİ EN ÇOK TATMİN EDEN BU OLDU”
Film gösteriminden önce kırmızı halı seremonisinde basınla bir araya gelen film ekibi, eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi. Sözü ilk alan Faruk Aksoy, “Hepiniz hoşgeldiniz. Ben tabi çok film yapmış biri olarak buradaki en az heyecanlı olan insanım. Oyuncularım galiba biraz heyecanlılar. Çok haklı ve çok güzel bir heyecan. Çünkü çok güzel bir film yaptılar gerçekten. Çok samimi, çok içten, çok naif ama komik olmaya çalışmadan çok komik. Bugüne kadar yaptığım komedi filmleri arasında beni en çok tatmin eden, beni en çok güldüren filmi yapmış olduk” dedi.
Ardından konuşan Cem Gelinoğlu, “Ben böyle günlerin nasıl gelip geçtiğini anlamıyorum bile. Muhtemelen eve gittikten sonra algılamaya başlayacağım. Çok heyecanlıyım, bu benim de ikinci filmim. İlk filmde de çok heyecanlıydım. Bir şey değişmiyormuş, yine çok heyecanlıyım. Sonuçta güzel olduğunu hissetmek, dostlardan arkadaşlardan bunu duymak, çalışan kişilerden bunu duymak beni çok mutlu etti, çok onore oldum. Ben önermeyi sevmiyorum ama izlediğinizde siz de beğenirsiniz umarım” diye konuştu.
Hakan Bilgin “Gençlerle çalışmanın keyfini yaşıyoruz” deyince Faruk Aksoy kendi yaşına atıfta bulunarak, “Buna ben de dahilim değil mi? Genç bir yönetmenle çalıştın çünkü” deyince kahkahalar havada uçuştu. Salonu dolduran davetliler film bitiminde ‘Ali Kundilli 2’yi dakikalarca alkışladı.
8 aylık hamile eşi İlknur’un bitmek tükenmek bilmeyen isteklerini yerine getirmek için seferber olan ve hayal bile edilemeyecek durumlara düşen Ali Kundilli’nin babalık yolundaki macerası yine 7’den 70’e herkesi çok eğlendirecek. İlknur’un benzine aşermesi gibi birbirinden ilginç istekleri ve akıl almayan hamile kaprisleri karşısında Ali Kundilli’nin yaşadıkları hem çok tanıdık gelecek hem de izleyenleri kahkahaya boğacak. Senaryosunu Cem Gelinoğlu ve Faruk Aksoy’un kaleme aldığı ‘Ali Kundilli 2’nin yönetmen koltuğunda Faruk Aksoy oturuyor. Başrollerini Cem Gelinoğlu, Zeynep Aktuğ, Ezgi Tombul, Sami Aksu, Emre Mutlu, Hakan Bilgin ve Ayşegül Atik’in paylaştığı Fa Film yapımı ‘Ali Kundilli 2’ 4 Mart’ta vizyonda olacak.

Kaynak:İHA

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.