BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay;

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay;

ABONE OL
14 Mart 2016 10:06
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay;
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Ankara Kızılay’da yaşanan terör saldırısına ilişkin, “Ülkemizin milli birlik ve bütünlüğüne kast eden hain saldırılara ve şer odaklarına karşı tek yürek olmaya devam edeceğiz” dedi.

BTSO Başkanı Burkay, Ankara Güvenpark’ta meydana gelen terör saldırısına ilişkin kınama ve başsağlığı mesajı yayınladı. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü ve asırlardır Anadolu topraklarında devam eden kardeşliği bozmak isteyen alçak saldırıların asla amacına ulaşamayacağını ifade eden Başkan Burkay, şunları kaydetti:

“Yapılan bu saldırılarla Türkiye’nin hedeflerine ve geleceğine darbe vurmak amaçlanıyor. Geçmişte olduğu gibi bugün de teröre karşı dik durmaya devam edeceğiz. Milli birliğimizi en güçlü şekilde ortaya koyarak, oluşturulmak istenen kaos senaryolarını bozacağız. İş dünyası olarak kalleşçe yapılan bu saldırıların asla hedefine ulaşamayacağına inanıyoruz. Milletimizin birliğini, birlikte yaşama irademizi ve ortak geleceğimizi hedef alan bu saldırıları lanetliyoruz. Hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.