”Canım torunum ben seni kızım gibi sevmiştim”!

ABONE OL
28 Şubat 2016 17:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da 30 Metre yükseklikteki falezlere gelerek intihar etmek isteyen bir kadına itfaiye ve polis ekipleri kurtardı.İntihar etmek için bekleyen ve diğer yandan itfaiye ve polis ekiplerinin kadını ikna çabalarının olduğu sırada aniden baygınlık geçiren kadın, Bir itfaiye erinin omuzlarında hayata tutundu.

intihar

Edinilen bilgilere göre, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı’nda  saat 14.50 civarlarında falez kenarında Aysen C.’yi(51) otururken gören bir vatandaş, intihar edebileceğini düşünerek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbarın ardından kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler kadını bir süre ikna etmeye çalıştı.İkna çabalarından sonuç alınamaması üzerine deniz polisi ve itfaiyeden yardım istendi.
BAYGINLIK GEÇİRDİ
Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ikna çabaları devam ederken bir itfaiye eri kadına arkadan yaklaşarak omzundan yakaladı. Bu sırada baygınlık geçiren kadını falezlerden kurtarmak için itfaiye eri kadını omuzladı.Yukarı çıktıktan sonra sağlık ekiplerine teslim ettiği görüldü.
”CANIM TORUNUM BEN SENİ KIZIM GİBİ SEVMİŞTİM”
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın, Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken polis olay yerinde kalan çantayı incelemeye aldı. Ekipler, çanta içerisinde tuvalet kağıdına yazılmış bir not buldu. Torununa yazıldığı tahmin edilen notta “Canım torunum ben seni kızım gibi sevmiştim” yazıldığı görüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.