Çst’den Omurilik Felçlilerine Özel Gösteri

Çst’den Omurilik Felçlilerine Özel Gösteri

ABONE OL
08 Mart 2016 18:13
Çst’den Omurilik Felçlilerine Özel Gösteri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çekmece Sanat Tiyatrosu (ÇST)’nun Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, Hüsnü Ayık Özel Bakım Merkezinde düzenlediği moral günü büyük ilgi gördü.

Yönetmenliğini Ferhat Öncel’in, solistliğini Oktay Kahraman’ın yaptığı özel günde omurilik felçlileri gönüllerince eğlendi. Daha önce Hayat adlı şiir, türkü ve kısa tiyatral oyunların yer aldığı gösterilerini daha önce çeşitli salonlarda düzenleyen gurup; oyunlarında, çocukluk, gençlik, aşk, özlem gibi önemli konuları seyirciyle diyalog halinde işliyor. Gösteride ayrıca seyircilere Neşet Ertaş ve Musa Eroğlu’dan türküler de söyleniyor.

Moral günüyle ilgili konuşan solist Oktay Kahraman, ‘’Farklı bir tiyatro tarzı sergiliyoruz. Oyun dışında şiir okuyor, okutturuyor, türkü söylüyoruz. Her an hepimizin başına gelebilecek bir olay sonrasında engelli olabileceğimiz hayatın gerçeklerinden kendimizi soyutlamak değil de o gerçeğin tam içinde olan insanların yanında gönül birliğimizi paylaştık. Bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür eder ve bu tür etkinliklerin çoğalmasını dileriz’’ diye konuştu.

Çekmece Sanat Tiyatrosu; Hayati Can Coşkun, Eda Çalışkan, Hasan Aydın, Ahmet Erkent, Dilara Kara, Murat Özaltun, Serpil Özaltun, Oktay Kahraman, Ferhat Öncel, Kübra Eryetim, Hüseyin Şarifov’dan oluşuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.