Seslendirdiği Türk Sanat Müziği eserleriyle hafızalarda yer eden “Cumhuriyet’in Divası” Müzeyyen Senar, İstanbul Kültür Üniversitesi’nde yeniden hayat buluyor.
Yaptığı başarılı sahne programları ve plak çalışmalarıyla Türk musikisine yeni bir soluk getiren Müziğin Divası Müzeyyen Senar, 15 Mart Salı akşamı Türk Sanat Müziği sanatçıları Ezgi Köker ve Recep Alper Çevirel’in yorumlarıyla İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde sevenleriyle buluşuyor.
Cumhuriyet’in kurucusu ve Türk Sanat Müziği hayranı Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda da birçok kez sahne alan Senar’ın şarkıları, aramızdan ayrılışının ikinci yılında Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde yankılanacak. 15 Mart Salı akşamı saat 19.00’da gerçekleşecek “Müzeyyen Senar Şarkılar Gecesi’nde Diva’nın besteleri ve dönemin sevilen eserleri yorumlanacak.
1
“Çöpte Bulduk” Gönüllülerine Yasemin Sakallıoğlu ve 7 Dönüşüm Uzmanı Kadın Destek Verdi
2
O SES Türkiye Yarışmacısı Batmanlı Emrah’a, Sınav Çıkışında Büyük İlgi
3
Burcu Erkal Salman, İyi Koleksiyoner Olma Tüyoları Verdi
4
Cumhuriyet’in Divası, Şarkılarıyla Hayat Buluyor
5
Adana Turizmin Parlayan Yıldızı Olacak