Deplasman Kabusundan Uyanmak İstiyor

Deplasman Kabusundan Uyanmak İstiyor

ABONE OL
06 Mart 2016 00:04
Deplasman Kabusundan Uyanmak İstiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’de tam 135 gündür deplasmanda kazanamayan Trabzonspor, Torku Konyaspor deplasmanında galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Bordo-mavililer, bu sezon deplasmanda 12 maçta sadece 3 galibiyet alıp önemli puanlar kaybederek zirve yarışında geriye düştü. Deplasmanda 1 maçta berabere kalan Trabzonspor, 7 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Karadeniz ekibi, 36 puanın dağıtıldığı deplasman maçlarında 26 puan kaybetti. Ligde elde ettiği 27 puanın 10’unu ise deplasmanda aldı.

BEŞİKTAŞ, KAYSERİSPOR VE SİVASSPOR’U YENDİ

Trabzonspor, oynadığı 12 deplasman maçında sadece Beşiktaş, Kayserispor ve Sivasspor’u yenmeyi başarmıştı. Kasımpaşa ile berabere kalan bordo-mavililer, Osmanlıspor, Mersin İdmanyurdu, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Bursaspor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray’a yenildi.

MANDIRALI İLK PEŞİNDE

Sadi Tekelioğlu’nun görevini bırakmasının ardından takımın başına geçen Hami Mandıralı ise kupada ve ligde oynadığı 6 maçtan 1 galibiyet elde etti. Mandıralı, Torku Konyaspor maçında sahadan 3 puanla ayrılması halinde deplasmanda ilk galibiyetini alacak ve bordo-mavililerin deplasmandaki özlemine son verecek.

TRABZONSPOR 135 GÜNDÜR DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

Spor Toto Süper Lig’de 7 maçtır galip gelemeyen Trabzonspor, dış sahada 135 gündür galibiyetle tanışmadı. Son olarak 24 Ekim 2015’de deplasmanında Sivasspor’u 2-0 yenen Trabzonspor 135 gündür deplasmanda maç kazanamıyor.

Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle:

Beşiktaş – Trabzonspor: 1-2

Kayserispor – Trabzonspor: 0-1

Osmanlıspor – Trabzonspor: 3-1

Mersin İdmanyurdu – Trabzonspor: 3-2

Sivasspor – Trabzonspor: 0-2

Başakşehir – Trabzonspor: 1-0

Fenerbahçe – Trabzonspor: 2-0

Çaykur Rizespor – Trabzonspor: 3-0

Kasımpaşa – Trabzonspor: 1-1

Bursaspor – Trabzonspor: 4-2

Akhisar Belediyespor-Trabzonspor:2-1

Galatasaray-Trabzonspor:2-1

(İHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.