Erdoğan’dan işçilere ikramiye müjdesi

Erdoğan’dan işçilere ikramiye müjdesi

ABONE OL
06 Mart 2016 19:30
Erdoğan’dan işçilere ikramiye müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün son tabliyesinin montajına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçilere 3’er bin TL ikramiye verileceği müjdesini verdi. Erdoğan’ın açıklamaları işçiler tarafından alkışlarla karşılandı.

İstanbul Boğazı’nın iki yakasını 3. kez birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün son tabliyesinin kaynak işlemini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçilere müjdeli bir haber verdi. Yüklenici firma IC Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen ile işçiler için ikramiye pazarlığı gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışanların desteğini aldı.

“Önümüzde bayram falan da geliyor. Sen buradaki personele birer ikramiye inşallah ver” diyen Erdoğan, işçiler tarafından alkışlarla desteklendi.

İbharim Çeçen ise işçilere dönerek, “Çok büyük emekleriniz var. Hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah size de bu işin bitiminde birer ikramiye vereceğiz” dedi.

Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan tekrar araya girerek, “Sen bunu zekatına say, sadakana say. Biz o tarihi beklemeden bir şeyler yapalım” ifadelerini kullandı. Tekrar İbrahim Çeçen ile konuşan Erdoğan, Ramazan ayına girmeden işçilere 3’er bin TL ikramiye verileceğini açıkladı.

(İHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.