İbrahim Usta Fırça Atarak Ekmek Kazanıyor

İbrahim Usta Fırça Atarak Ekmek Kazanıyor

ABONE OL
14 Mart 2016 09:06
İbrahim Usta Fırça Atarak Ekmek Kazanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın’ın İncirliova İlçesinde yaşayan ilkokul mezunu İbrahim Serindağ, 30 yıldır fırçası sayesinde namerde muhtaç olmuyor. İlkokul mezunu olmasına rağmen eğitim görmüş pek çok ressam gibi özel çizimler yapan 50 yaşındaki İbrahim Serindağ, fırçasından ayrı yaşayamayınca emekli olduktan sonra yeniden çalışmaya başladı.

Boyacılığa olan tutkusu sayesinde hayatta hiç iş sıkıntısı çekmediğini söyleyen İbrahim Serindağ, küçüklüğünden bu yana en sevdiği oyuncağı fırçadan ayrı yaşayamayınca yeniden çalışmaya başladı. Bir kişinin sevdiği işi yaptığında dünyanın en mutlu insanı olduğunu belirten Serindağ, “Küçüklüğümden bu yana boya yapmayı resim çizmeyi severdim. Bu sevgim sayesinde yıllar önce İncirliova Belediyesi’nde çalışmaya başladım ve geçtiğimiz yıl emekli oldum. Emekliliğim gelince kendi gönlümce gezip dinlenmeyi hayal ediyordum ama emekli de olsam boş gezmek bana çalışmaktan daha yorucu geldi. Bu nedenle yevmiye ile çok sevdiğim işte yeniden çalışmaya başladım” dedi.

Bir çok kişinin çalışma hayatında emeklilik hayali kurup kendisi gibi günlerce yatıp boş gezmeyi hayal ettiğini belirten İbrahim Serindağ, herkesin işini ve mesleğini sahip çıkmasını severek yaptıktan sonra çalışarak para kazanmanın çalışmadan para kazanmaktan daha güzel olduğunu söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.