Kadınlar Gününde Kadın Cinayeti

Kadınlar Gününde Kadın Cinayeti

ABONE OL
08 Mart 2016 18:02
Kadınlar Gününde Kadın Cinayeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Buca ilçesinde, Dünya Kadınlar Gününde tartıştığı sevgilisini bıçakla öldüren Ali İ., ’Pişmanım’ derken polise verdiği ifadesinde para nedeniyle kavganın çıktığı ve öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü.

Olay, bugün sabah Ufuk mahallesinde bir evde meydana geldi. Emekli olan 62 yaşındaki Ali İ., Dünya Kadınlar Günü sabahı sevgilisi 47 yaşındaki Neriman Akçay ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Ali İ., iddiaya göre bıçakla iki çocuk annesi Neriman Akçay’ı defalarca bıçakladı. Olayın ardından Ali İ. olay yerinden kaçtı. Durumun bildirilmesi ile eve gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde, talihsiz kadının kan kaybından hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin incelemesinin ardından Akçay’ın cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Akçay’ın iki çocuğundan büyük olan erkek çocuğu ve yakınları evinin önünde büyük üzüntü yaşarken, ortaokul öğrencisi küçük kız çocuğunun olaydan daha haberdar olmadığı öğrenildi. Şüpheli Ali İ., olaydan bir süre sonra Karabağlar Polis Merkezine giderek teslim oldu.

PARA YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI İDDİASI

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince teslim alınan zanlı Ali İ., sorgulamadan önce sağlık kontrolüne götürüldü. Sağlık kontrolünün ardından Cinayet Büro Amirliğine götürülürken Ali İ.’nin elindeki yara dikkat çekerken ’Çok pişmanım’ dedi.

Öte yandan polise ilk verdiği ifadesinde Ali İ., Neriman Akçay’a ev kiraladığı, kendine ait otomobili satarak Akçay’a verdiğini ama parasını geri alamadığını söyledi. Para nedeniyle kavga ettikleri dönemde Ali İ., polise gidip sevgilisi hakkında parasını vermediği için şikayetçi olduğu Neriman Akçay’ın ise polisteki ifadesinde bu suçlamayı kabul etmediği belirtildi. Para nedeniyle çiftin ayrı yaşadıkları ancak görüşmeye devam ettikleri, bu sabah para nedeniyle yine tartışma yaşadıkları, Ali İ.’nin yanında getirdiği bıçakla Neriman Akçay’ı defalarca bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürüldü. Cinayet Büro Amirliğindeki sorgunun ardından zanlı Ali İ.’nin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.