Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sorunları Masada Çözüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sorunları Masada Çözüyor

ABONE OL
14 Mart 2016 10:54
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sorunları Masada Çözüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi oluşturduğu çözüm masası ekibiyle vatandaşların sorunlarını ortadan kaldırıyor.

Vatandaşların zaman kaybetmemesi için oluşturulan çözüm masasında, istek, talep ve şikayetler tek tek kaydedilerek, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından değerlendiriliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un talimatı çerçevesinde tüm bağlı belediyelerde kurulan çözüm masalarıyla daha hızlı hizmet verilmesi planlanıyor.

Sosyal medya ağınızdan da faydalanan çözüm masalarının vatandaş ile belediyeler arasında köprü vazifesi kurduğuna dikkat çeken Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Berberoğlu, “Vatandaşımızla interaktif bir süreç izliyoruz. Gerek yüz yüze gerekse telefonla iletişim halinde olarak tüm talepleri gerekli birimlere iletiyoruz. Bu konuda ciddi bir envantere de sahibiz. Her gün değişik yollarla birimimize ulaşan başvuruları değerlendiren personellerimiz, zamanla yapılan başvurulara aşina olmakta ve çözüme giden yolları en kısa sürede öğrenmektedir. Vatandaşlarımızın sorununu dinleyen ve takip eden bir muhatabının olması, tatmin edici bir çözüm bulunamamış olsa bile, vatandaşların gönlünü ve takdirini kazanmada etkin olmaktadır. Çözüm Masamıza yapılan her başvuru, çözümün başlangıcı olarak kabul edilmektedir. Vatandaşlarımız Çözüm Masası’nı şahsen ziyaret ederek ya da 444 46 11 numaralı santralden başvurarak çözüm arayabilmektedir. Yerel hizmetlerimizde vatandaşa sunulmaktadır. Bunun yanı sıra sosyal medyayı da bu konuda aktif olarak kullanmaktayız. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları, projeleri ve sosyal faaliyetleri de halkımızla paylaşmaktayız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.