Kartlar Maça Damga Vurdu!

Kartlar Maça Damga Vurdu!

ABONE OL
22 Şubat 2016 00:54
Kartlar Maça Damga Vurdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Galatasaray TT Arena’da ağırladığı Trabzonspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 yenerek galibiyet hasretine son vermiş oldu.

Süper Lig’de olaylı derbide  Galatasaray Trabzonspor’u 2-1’lik skorla yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Maçın skorundan çok sahada yaşanan olaylar karşılaşmaya damgasını vurdu. Karşılaşmanın 25. dakikasın Koray Günter ceza sahası içerisinde Erkan Zengin’i düşürerek Trabzonspor penaltı noktasına gitti. Penaltı gole çeviren Erkan Zengin Trabzonspor’u soyunma odasına önde götürdü. 1-0. Maçın ikinci yarısı tam anlamıyla nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Nefes kesen mücadelenin 59. dakikasında Özer Hurmacı’nın, Carole yapmış olduğu faulun ardından ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyundan atıldı. 63. dakika Lucas Podolski’nin ceza sahası çaprazından harika vuruşu Galatasaray’a beraberliği getirdi. 1-1.

Maçın 69. dakikasında Lucas Podolski ile tartışan Aykut ikinci sarı kartını görerek oyundan atılırken Trabzonspor 9 kişi kaldı. Podolski ise sarı kart gördü.

Maçın dönüm noktası, 86. dakika Cavanda ceza sahası içinde Umut Bulut’u düşürdü ve maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel penaltı noktasını gösterdi. Cavanda bu kararın üzerine maçın hakemini iterek kırmızı kartla cezalandırıldı ve Trabzonspor’u 8 kişi bıraktı. Kırmızı kartın ardından, uzun süre konuşulcak bir hareket yaşandı. Trabzonspor’lu Salih Dursun, maçın hakeminin elinden kırmızı kartı aldı ve hakeme kırmızı kart gösterdi. Bu hareketin ardından Salih’e de kırmızı kart çıktı ve oyundan atıldı. Son dakikalarda Trabzonspor sahada 7 kişiyle tamamladı. Penaltı atışını Selçuk gole çevirerek maçın sonucunu ilan etti. 2-1.

Galibiyetin ardından Galatasaray puanını 37’ye çıkartırken, Trabzonspor 27 puanda kaldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.