Özdilekpark AVM’de Kadınlar Günü Nilgün Belgün ile Kutlandı

Özdilekpark AVM’de Kadınlar Günü Nilgün Belgün ile Kutlandı

ABONE OL
07 Mart 2016 20:14
Özdilekpark AVM’de Kadınlar Günü Nilgün Belgün ile Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özdilekpark AVM, misafirlerini ekranların sevilen yüzleri ile biraraya getirmeye devam ediyor. Özdilekpark AVM; film galaları, konserler ve imza günleri derken bu kez de Kadınlar Günü kutlamalarında misafirleri ile sevilen tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün’ü buluşturdu.

Antalya’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilgün Belgün; “Kadınlarımızın günlerini kutluyorum. Güzel kadınlarımızın hayatı sevmelerini, hayatın tadına varmalarını ve mutlu olmalarını istiyorum” dedi.

IMG_6135

Kendisi ile buluşmaya gelen AVM misafirleri ile sohbet eden ve sorularını cevaplayan tiyatro sanatçısı Belgün, genç kalmayı ve güzel olmayı nasıl başarıyorsunuz? sorusuna; “Hayata her zaman pozitif bakmayı, iyi yönlerini göz önünde bulundurmayı ve çalışmayı seviyorum. Böyle olunca hayat her zaman bana artıları getiriyor. Başarılı olmak için çalışıyorum ve çalışırken zevk alarak bunu yapıyorum. Her kadın güzeldir ama hayata bakışımız bizi daha çok güzelleştirir ve enerji verir. Bundan dolayı olsa gerek bu güzel iltifatları sizlerden alıyorum” dedi.

IMG_6086

Yapılan söyleşinin ardından kendisi ile buluşmaya gelen AVM misafirleri ile fotoğraf çektirip imza dağıtan Nilgün Belgün, gördüğü yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek, selfi çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.