(Özel haber) Hatalı Parkta Son Nokta

(Özel haber) Hatalı Parkta Son Nokta

ABONE OL
09 Mart 2016 22:25
(Özel haber) Hatalı Parkta Son Nokta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde denize bir metre kala duran lüks otomobil görenleri şok etti. Otomobilin etrafında güneşlenip denize girenler ilginç görüntüler oluşturdu. E.B. üzerine kayıtlı 07 F 2894 plakalı otomobil yumuşak çakıl olan kumsalda bir süre ilerledikten sonra battı. E.B. otomobilini çıkarmak için çaba harcadıysa da başarılı olmadı. E.B., aracını bırakıp olay yerinden ayrıldı. Havanın aydınlanmasıyla sahil güneşlenmek isteyenlerle doldu. Kumsalda denize sıfır duran araca aldırmayan onlarca kişi gündelik hayatlarına devam etti. Aracın çevresinde güneşlenip denize girenler ise ilginç görüntüler oluşturdu. Saatlerce kumsalda kalan şüpheli araç, bazı vatandaşların dikkatini çekti ve polise haber verildi. Şüpheli aracı cep telefonları ile görüntüleyip sosyal ağlarda paylaşanlar oldu.

“ŞOK OLDUK”

Sahilde güneşlenen Bahri Güven, ilk kez deniz kenarında bir otomobil gördüğünü belirterek “Gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Rus turist yerine bu yıl plajda arabalar olacak diye düşündüm. Suya bir metre kala duran bir araç ama kimsenin dikkatini çekmiyor. İlgilenen yok. Bu otomobil buraya nasıl geldi, neden geldi. Bu kadar duyarsızlık olmaz” dedi.

Sahile gelen polis, aracı inceleyip sorgulamasını yaptırdı. Kısa süre sonra araç sahibinin kardeşi çekici ile arabayı çekmeye geldi. Bir saatlik çalışmanın ardından araç saplandığı yerden çıkarıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.