Reina, yeni yerini arıyor

Reina, yeni yerini arıyor

ABONE OL
07 Mart 2017 02:01
Reina, yeni yerini arıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yılbaşı gecesi yaşanan terör saldırısının ardından kapılarını kapatan Reina’ya Boğaz hattında yeni yer aranıyor. Uygun mekân bulunduğu takdirde Reina, yaz başı görkemli bir açılışla yeniden eğlence hayatındaki yerini alacak.

39 kişinin öldüğü Reina’nın akıbeti belli oldu

İşletmeci Ali Ünal, Reina’nın aynı yerinde açılmayacağını açıklamıştı. Habertürk’ün haberine göre yılbaşı gecesi yaşanan hain terör saldırısı sonrası kapılarını kapatan Reina’ya Boğaz hattında yeni yer aranıyor.

Rakibi Sortie’nin yerine talip olan ancak mülk sahibinden ret yanıtı alan dünyaca ünlü kulübün patronu Mehmet Koçarslan, arayışına devam ediyor. Uygun mekân bulunduğu takdirde Reina, yaz başı görkemli bir açılışla yeniden eğlence hayatındaki yerini alacak.

REİNA SALDIRISI

Yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul’un Beşiktaş ilçesindeki Ortaköy semtinde bulunan Reina adlı gece kulübüne yeni yıl kutlamaları sırasında saldırı düzenlenmişti. Saldırı sonucunda 39 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi ise yaralandı. IŞİD, bir gün sonra saldırının sorumluluğunu üstlendiğini açıkladı. Saldırgan Abdülgadir Masharipov ve bazı örgüt militanları 17 Ocak 2017’de İstanbul Esenyurt’ta bir sitede güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonla ele geçirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.