Türk Numerolog, Ünlü Manken Refaeli Hakkındaki Bilinmeyeni Açıkladı

Türk Numerolog, Ünlü Manken Refaeli Hakkındaki Bilinmeyeni Açıkladı

ABONE OL
08 Mart 2016 16:36
Türk Numerolog, Ünlü Manken Refaeli Hakkındaki Bilinmeyeni Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni çıkan kitabının imza günü için Muğla’nın Marmaris ilçesine gelen ünlü Numerolog ve Renk Uzmanı Sebla Özyurt, Victoria Secret’ın dünyaca tanınmış modeli Bar Refaeli ile ilgili bilmeyenleri açıkladı.

Katıldığı özel bir davette Victoria Secret mankenleri ile tanıştırılan Sebla Özyurt, Refaeli için de doğum tarihi analizi yaptı. Davette Refaeli’nin ricasını geri çevirmeyen ünlü numerolog, top modelin 4 Haziran 1985 yılı doğum tarihi ile ilgili çarpıcı bilgileri paylaştı. Özyurt, Refaeli’nin kişisel analizini şöyle yorumladı:

“Victori Secret’ın top modellerinden Bar Refaeli’nin özel orak doğum tarihi şifrelerinde ilginç detaylar ortaya çıktı. Kendisi dışa dönük, meraklı, şeytani bir cazibeye sahip ve beklenmedik tavırları olan biri. Aynı zamanda çekici, yumuşak, cezbedici, sakin ve son derece gelişmiş bir güzellik anlayışına sahip. Belki de başarılı bir top model olabilmesinin sırları bu saydığımız özelliklerdir.”

Sebla Özyurt, ünlü top modelin aşk hayatı hakkında da şu ifadeleri kullandı:

“Refaeli’nin aşk hayatı ve sosyal yaşantısı için enerjisini yükselten renk yeşil tonlarıdır. İş ve para bereketini arttıran renkler ise toprak tonlarıdır.”

Özyurt ünlü mankenin iş hayatıyla ilgili olarak da “Bar Refaeli için iş hayatına baktığımızda zeki, özgür ruhlu, biraz asi, gezgin, entelektüel ve çözüm odaklı kişiliği ön plana çıkmaktadır. Ben ona renklerini önerdikten sonra eminim ki bu renkleri kullanmaya başlamış ve kendi renkleri de hayatına positif bir enerji katmıştır” yorumunda bulundu.

“REFAELİ GEYŞA RUHLU BİRİ”

Sebla Özyurt’un Bar Refaeli için yaptığı en dikkat çeken analiz ise top modelin geyşa ruhlu ve dominant bir yapıya sahip olması şeklinde oldu. Analizlerin devamı şu şekilde:

“Refaeli, aynı zamanda geyşa ruhlu ve dominant bir yapıya sahip bu yüzden ona aşk rengini yatak odasında kullanmasını tavsiyesinde bulundum. Bu senin aşk enerjini daha da yükseltir ve sana romantizm katar dedim. Ve son olarak başkalarına çözüm üretir kendine gelince kafası karışıktır. Kendi yaptığı işten emin olsa bile her zaman kendini onaylamaya ihtiyaç duyar. İlk defa bir Türk Numerolog ve Renk Uzmanı tarafından doğum tarihi analizi yapılması kendisini son derece mutlu etti. Tavsiyelerimi dikkate alacağını söyledi.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.