ZenFone 3 Deluxe Android 7 güncellemesi yayınlandı

ZenFone 3 Deluxe Android 7 güncellemesi yayınlandı

ABONE OL
07 Mart 2017 00:05
ZenFone 3 Deluxe Android 7 güncellemesi yayınlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tayvan’ın akıllı telefon üretimi konusunda bir numarası olan Asus, şu an satıştaki en pahalı modellerinden biri olan ZenFone 3 Deluxe için Andorid 7.0 Nougat dağıtımına başlandığını duyurdu.

Aslında Asus, satış stratejileri doğrultusunda üst düzey segmente hitap eden modellerden uzak durmaya çalışan bir firma. Daha doğrusu, kar marjını düşürerek agresif fiyat politikasını benimsemiş bir firma.

Dolayısıyla Asus’un kalkıp 2500 TL civarında fiyata sahip bir akıllı telefonu satışa sunması, tercihini Tayvanlı firmadan yana kullanan müşteri kitlesi üzerinde de şaşkınlık yaratmıştı.

Bu yüzden Asus’un tanıttığı üst düzey telefonların satış rakamları beklenenin hayli altında kalmıştı. Zira ortaya çıkan raporlar bu yöndeydi.

Satış rakamlarının düşük kalması Asus’un bu modeller için Android 7 güncellemesini getirmeyeceği yönünde söylentilere neden oldu. Fakat bugün ortaya çıkan haberle bu söylentilerin asılsız olduğu da belgelendi.

Asus, ZenFone 3 Deluxe modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesini başlattığını açıkladı. Güncellemenin tahmini olarak en geç 1 hafta içerisinde bütün ZenFone 3 Deluxe’lara gelmesi bekleniyor.

Android 7.0 Nougat güncellemesi, ZenFone 3 Deluxe’ta herhangi bir eksta içerik getirmiyor. Bu güncelleme ile bildiğimiz Andorid 7.0 Nougat yenilikleri Zenfone 3 Deluxe’a gelmiş olacak. Bakalım güncelleme ülkemizdeki ZenFone’lar için ne zaman yayınlanacak. Beklemedeyiz.

Vestel’den MWC ’de Guinness Rekoru

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.