AK Parti Kadın Kolları Başkanına Kadınlar Günü’nde Şiddet Teşebbüsü

AK Parti Kadın Kolları Başkanına Kadınlar Günü’nde Şiddet Teşebbüsü

ABONE OL
08 Mart 2016 16:42
AK Parti Kadın Kolları Başkanına Kadınlar Günü’nde Şiddet Teşebbüsü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı’na kimliği belirsiz iki erkek şahıs tepki gösterdi. Kadın kolları başkanını kolundan çeken şahıs, bağırmaya başladı.

Alanya Kent Konseyi’nin organizasyonluğunda Atatürk Anıtı önünde kutlama programı düzenlendi. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan programa Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamının eşi Ceylan Tanrıseven, siyasi partilerin kadın kolları başkanları ve üyeleriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte, her yıl olduğu gibi bu yıl da “Kadına Şiddete ’Hayır’ Bir Fırça da Sen At” teması işlendi, daha sonra da günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı.

AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık’ın konuşması esnasında ise bazı tatsızlıklar yaşandı. Çalık’ın “Kadınlar AK Parti ile daha özgür hale geldi, hakları arttı” ifadelerine iki erkek vatandaş tepki gösterdi. Çalık’ın üzerine yürüyen ve arkasından gidip kolundan çeken şahısları diğer vatandaşlar ve polis güçlükle sakinleştirdi.

“Kadın hakları sizinle birlikte ayaklar altına alındı” diyen vatandaşlar alandan uzaklaştırıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.