Trabzonspor’a Osmanlı Tokadı!

Trabzonspor’a Osmanlı Tokadı!

ABONE OL
28 Şubat 2016 13:29
Trabzonspor’a Osmanlı Tokadı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Osmanlıspor’u konuk etti. Galatasaray maçında 4 oyuncusu kırmızı kartla cezasından dolayı eksik olan Fırtına, Osmanlıspor’a 2-1 yenildi.

Tranbzonspor’u Rucescu’nun 40. ve 51. dakikadaki golleriyle deviren Osmanlıspor’a karşılık 47. dakikadan Sefa Yılmaz’dan geldi.

Trabzonspor karşılaşmaya Douglas (Akhisar maçında kırmızı), Özer Hurmacı, Salih Dursun, Aykut Demir ve Cavanda’nın yanı sıra sakat Cardozo, Mehmet Ekici, Aytaç Kara ve Güray Vural’dan yoksun çıktı.

Maçtan Önce Sahada Protesto

Geçtiğimiz hafta olaylı maçta Galatasaray’a 2-1 yenilen Trabzonspor’da, Deniz Ateş Bitnel’in gösterdiği 4 kırmızı kartı protesto için Osmanlıspor karşılaşmasının başlama düdüğü ile ilk 30 sn. boyunca sahada hareketsiz kaldılar.

Karşılaşmaya iki takım da hızlı başlangıç yaparken, Osmanlıspor rakibine oranla daha çok pozisyona giren taraftı. Onur Kıvrak’ın kalesinde adeta devleşti. Maçın 40. dakikasında Başkent ekibi Rucescu’nun golüyle 1-0 öne geçti ve devreyi önde kapattı.

Maçın ikinci yarısına Trabzonspor golle başladı. 47. dakikada Bordo-mavililerde Sefa Yılmaz takımına eşitliği getiren golü attı.

Sadece 4 dakika gole sevinen Trabzonspor, 51. dakikada Rucescu’nun golüne engel olamadı.1-2.

Maçın geriye kalanında başka gol sesi çıkmayınca, Trabzonspor seyircisi önünde Osmanlıspor’a 2-1 mağlup olarak 27 puanda kaldı.

Osmanlıspor bu galibiyetle 32 puana yükseldi ve ligde 8. sıradaki yerini aldı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.