Ölümlü Dünya ekibine SAT komandosundan özel eğitim

Ölümlü Dünya ekibine SAT komandosundan özel eğitim

ABONE OL
21 Ocak 2018 05:42
Ölümlü Dünya ekibine SAT komandosundan özel eğitim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Meltem Kaplan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür, ‘Ölümlü Dünya’ filmi için yoğun bir ön hazırlık dönemi geçirdilerİLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

  • Haftanın Filmleri (19 Ocak Cuma)

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı, TAFF yapımı, komedi ve aksiyon türündeki Ölümlü Dünya aksiyon sahneleriyle çok konuşulacağa benziyor. Aksiyon ve çatışma sahnelerine eski bir SAT komandosuyla hazırlanan oyuncular, özel olarak atış ve dövüş eğitimi aldılar.

ÖLÜMLÜ DÜNYA FRAGMAN – İZLE

UZMAN PATLAYICI EKİBİ

Çatışma ve takip sahnelerinde rol alan 45 kişilik dublör ekibi de silah kullanma ve dövüş eğitimi aldı. Çekimleri özel izinli mekanlarda gerçekleştirilen ve üç gün fünye hazırlığı yapan 7 kişilik uzman patlayıcı ekibi, filmin sadece bir sahnesi için 300 fünye kullandı.

26 OCAKTA VİZYONDA

Yönetmenliğini Ali Atay’ın, senaryosunu Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel’in kaleme aldığı komedi filmi, 26 Ocak’ta vizyona girecek.

FİLMİN KONUSU

‘Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanların durumları biraz karışıktır. Bu ailenin, uzun zamandır gizledikleri bir de sırları vardır. Bu sır, her ne pahasına olursa olsun açığa çıkmaması gerekmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.