Sofuoğlu’ndan Sağlıkçılara Kutlama:

Sofuoğlu’ndan Sağlıkçılara Kutlama:

ABONE OL
14 Mart 2016 09:29
Sofuoğlu’ndan Sağlıkçılara Kutlama:
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Sayıları yetersiz olmasına karşın yüreklerinin büyüklüğü ile eşsiz fedakârlık duygusuyla çalışmaya devam eden, fedakârlık timsali sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyoruz.” dedi.

Sağlık çalışanlarının kutsal bir görev ifa ettiklerini vurgulayan Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sağlık çalışanları yardımına ihtiyaç duyduğumuz hiçbir an halkımızı geri çevirmiyor. Gece, gündüz, tatil, bayram demeden hastalarımızın etrafında pervane oluyorlar. Onlar, kocaman yürekleriyle insanımızın sağlığının emanetçileri, sağlık sisteminin sigortasıdır. Sağlık çalışanları bugüne kadar kendisine uzanan hiçbir eli geri çevirmediği gibi bundan sonra da insan hayatına zarar verecek hiçbir eylemin içinde olmayacaktır. Ürettikleri sağlık hizmetiyle halkımızın büyük takdirini kazanan sağlık çalışanları, maalesef yoğun iş yükü ve şiddet gibi sorunlara bağlı olarak ciddi şekilde yıpranmaktadır. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun nöbet tutan sağlık personeline, tuttukları nöbet oranında yıpranma payı verileceğine yönelik yaptığı açıklamayı, yıpranma payı talebimizin hayata geçmesinin başlangıcı olarak görüyoruz. Bu kapsamda Başbakan’ın, yıpranma payına yönelik taleplerin yeniden değerlendirilip, çalışmaların kademeli ve basamaklı bir şekilde sonuçlandırılacağına yönelik açıklamasını da yıpranma payının daha kapsamlı olmasına ilişkin talebimizin hayata geçmesinde atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz. Memur-Sen olarak ülkemizde sağlık hizmetlerinin gelişimine katkı sağlamak ve sağlık çalışanlarının haklarını korumak için her türlü çalışmaya kararlılıkla devam edeceğimizin bilinmesini ister, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarız.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.