Somuncu Baba Filmi İçin Yeni Fragman

Somuncu Baba Filmi İçin Yeni Fragman

ABONE OL
07 Mart 2016 21:22
Somuncu Baba Filmi İçin Yeni Fragman
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aksaray Belediyesi himayesinde yapılan ve Aksaray’ın tanıtımına büyük katkı sağlaması beklenen Somuncu Baba Aşkın Sırrı filminin yeni fragmanı yayınlandı.

Yeni fragmanda ilk fragman gibi beğenildi. 1 Nisan 2016’da vizyona girecek Somuncu Baba Aşkın Sırrı filminin tanıtımı için çalışmalar devam ediyor. Filmin tanıtımı için yapılan ve çok beğenilen ilk fragmandan sonra ikinci fragman yayınlandı. Yeni fragman için filmin yönetmeni Kürşat Kızbaz ile başrol oyuncusu Furkan Palalı stüdyoya girdi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren yönetmen Kürşat Kızbaz, şöyle konuştu: “Nasipse filmin tanıtım çalışmalarında sona geliyoruz. Güzel bir yeni bir fragman yaptık. Fragmanın müziği senfonik ve filmimizin müziklerinden biri. Hem yavaş dramatik yer yer tempolu bir müzik. Bu fragmanımız da Meksika ve Amerika’da yaptırdığımız animasyonlar var. Hazırlanan fragman tüm iletişim araçlarında her yerde kullanılacak. Tanıtım faaliyetlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Ulusal haber kaynaklarında haftada bir haber çıkıyor. Filmle ilgili çok özel tanıtım çalışmaları yapılıyor. Türk Hava Yolları ile çok önemli bir çalışmanın sonuna geldik. Mart ayı içerisinde filmimiz için Türk Hava Yolları ile özel bir tanıtım çalışmamız olacak.”

Yönetmen Kızbaz, 3 gala yapılacağını belirterek, “Nasip olursa 3 büyük gala olacak. Ankara’da yapacağımız galaya Sayın Cumhurbaşkanımızın katılmasını bekliyoruz. İstanbul’daki galaya Sayın Başbakanımızı, bakanlarımızı, milletvekillerimizin de katılmalarını bekliyoruz. İş, sanat, politika ve siyaset dünyasından yoğun konuklar olacak. Aksaray’da tabi ki bir galamız olacak. Gala tarihleri sayın büyüklerimizin programlarına göre netleşecek. Galanın Mart sonu gibi olmasını bekliyoruz. Filmin hakkı ile tanıtmak için tüm mecra üzerindeki çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz” dedi.

Açıklamasının son bölümünde film sayesinde insanların hem Somuncu Babayı hem de Aksaray’ı tanıyacağını ifade eden Kızbaz, “Film Aksaray için çok önemli. Somuncu Babayı önce Türkiye’ye sonra Dünyaya tanıtmamız gerekir. Bu bağlamda bu güne kadar yapılan en büyük proje bu. Çok iyi bir oyuncu kadrosu ile yapıldı. Fragmanı izleyenler tarafından son dönemin en iyi tasavvuf filmi olarak değerlendiriliyor. Bu anlamda çok prestijli çok güzel bir film yaptık. Hazretin ruhunu şad eden değerlerine sahip çıkan bir film olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.